Concert pascal
MOPAN Suceava

Producătorul executiv al celebrului serial de televiziune ‘The Simpsons’, James L. Brook, a anunțat că un episod mai vechi din show, ce include un personaj a cărui voce era asigurată de cântărețul Michael Jackson, a fost retras de la difuzare, în urma documentarului ‘Leaving Neverland’, în care starul pop este acuzat de abuzuri sexuale asupra unor minori, informează contactmusic.com.

În documentarul ‘Leaving Neverland’, difuzat de HBO în două părţi, doi bărbaţi adulţi au spus că s-au împrietenit în copilărie cu Michael Jackson şi că au fost agresaţi sexual de acesta atunci când ei aveau vârstele de şapte, respectiv 10 ani, la începutul anilor 1990. După difuzarea acestui documentar, dezvăluirile făcute de cei doi protagonişti au provocat un val de oroare şi de neîncredere în rândul opiniei publice mondiale.

Într-un interviu pentru The Wall Street Journal, James L. Brook a spus, conform ContactMusic: „Am simțit clar că aceasta era decizia corectă… Sunt împotriva ‘arderii cărților’ de orice fel, dar aceasta este cartea noastră și avem voie să scoatem un capitol din ea.”

Celebrul serial animat ‘The Simpsons’ a inclus o apariţie specială a cântăreţului în 1991, în al treilea sezon al său, într-un episod intitulat ‘Stark Raving Dad’. Michael Jackson a asigurat vocea unui personaj internat într-un spital psihiatric şi care credea că era starul pop.

Brooks a mai spus că și colegii lui, producătorii executivi Matt Groening și Al Jean, au fost de acord cu retragerea episodului. „Tipii cu care lucrez – cei cu care îmi petrec viața, cei cu care mă cert și cu care fac glume – au fost de acord cu mine. A fost un episod la care țineam. Avem foarte multe amintiri ce ne leagă de un singur episod, dar ultimele întâmplări ne obligă să nu le păstrăm.”

Reprezentanţii familiei Jackson au spus că documentarul ‘Leaving Neverland’ şi acoperirea mediatică a acuzaţiilor formulate în acest film împotriva starului reprezintă „un linşaj public” şi că artistul a fost „100% nevinovat”. Fondul care administrează averea cântăreţului a dat în judecată postul HBO în luna februarie, spunând că documentarul încalcă un contract prin care postul TV prin cablu se angajase să nu îl discrediteze pe starul pop.

Michael Jackson, care a murit în 2009, a fost achitat în 2005 într-un proces în care a fost acuzat că a molestat sexual un adolescent de 13 ani în ferma sa Neverland din California. În 1994, artistul a încheiat o înţelegere cu părinţii altui adolescent de 13 ani la finalul unui proces în care era acuzat de abuz sexual.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava