Concert pascal
MOPAN Suceava

Regizorul ‘The Greatest Showman’ Michael Gracey se află la cârma ‘Better Man’, un nou film biografic despre Robbie Williams și drumul lui către celebritate, notează contactmusic.com.

Pelicula va detalia parcursul starului către faimă, va scoate la lumină experiențele care l-au făcut omul de astăzi și va vorbi despre demonii cu care s-a luptat.

Michael a scris scenariul, împreună cu Oliver Cole și Simon Gleeson. El se va ocupa și de producție, programată să înceapă la vară, alături de Jules Daly și Craig McMahon. Hit-urile lui Robbie Williams vor putea fi auzite în film.

Gracey a dezvăluit că filmul s-a conturat după ore întregi de conversații cu muzicianul. „Cât despre cum va fi și de cine va fi reprezentat Robbie în film – asta este top secret. Vreau să fac acest proiect în modul meu original. Îmi aduc aminte că mergeam la cinema când eram copil și erau producții care mă lăsau mască și îmi spuneam ‘Nu am mai văzut așa ceva niciodată.’ Vreau ca audiența să aibă acest sentiment. Tot ce pot să spun este că modul în care vom aborda proiectul este top secret, dar scopul final este să generăm sentimentul despre care v-am spus. Este o poveste de viață fantastică și vreau să o redau cât mai exact.”, a spus regizorul pentru Deadline, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava