Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 20:10, un bărbat necunoscut în timp ce conducea autoturismul pe str. Cetății, din orașul Gura Humorului, având direcţia de deplasare str. Cetății către str. Bogdăneasca, a oprit autovehiculul și a efectuat manevra de mers cu spatele acroșând cu partea stânga spate pe un tânăr de 18 ani, din orașul Gura Humorului, care se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a părții carosabile având aceeași direcție de deplasare cu autoturismul.
După impact şi-a continuat deplasarea și a plecat de la fața locului.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, fără a rămâne internat.
În urma investigaţiilor efectuate şi a informaţiilor operative obţinute de polițiștii Compartimentului Rutier, în cursul serii de 22.05.2021, în jurul orei 23.30, a fost identificat atât autorul accidentului rutier în persoana unui bărbat de 26 ani, din orașul Gura Humorului, cât şi autovehiculul implicat, șoferul recunoscând implicarea sa în accident.
Efectuându-se verificări s-a stabilit că bărbatul de 26 de ani, în perioada 12.05.2021-25.05.2021 se află în carantină. Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform legii 55/2020.
Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava