Concert pascal
MOPAN Suceava

Doua masini între care o autospecială a Poliției s-au ciocnit în această dimineață pe raza comunei Dumbraveni în accident fiind implicate trei persoane, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. ”Nu au fost persoane încarcerate. Toti cei implicati sunt constienti si cooperanti. O singura persoana a necesitat ingrijiri medicale și va fi transportata la UPU Suceava”, a spus Găleată. Au intervenitpompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD TIM.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, comisar șef Ionuț Epureanu a venit cu preciazări suplimentare. Potrivit acestuia, accidentul a fost produs de un un jandarm din Botoșani care se afla în timpul liber la volanul mașinii sale și care nu a  acordat prioritate autospecialei de Poliție. ”În acesta dimineata, în jurul orei 09.30 un echipaj format din doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumbraveni a fost direcționat sa intervină în cazul unei persoane care se manifesta violent pe raza localității Plopeni. Echipajul de poliție s-a deplasat spre locul intervenției cu folosirea semnalelor acustice si luminoase pe DN29. La intersecția cu un drum secundar, un șofer de 44 de ani nu a acordat prioritate de trecere autospecialei, intrând în coliziune ușoară. Autospeciala a fost proiectată în afara părții carosabile si a lovit violent gardul unui imobil. A rezultat rănirea șoferului autospecialei, respectiv a unui agent de 44 de ani. Colega de patrula de 28 de ani nu a suferit leziuni. Agentul a fost transportat la spital urmând a-i fi prelevate si probe biologice de sânge.  Cauza va instrumentată prin unitatea de parchet militar având în vedere calitatea persoanei care se face vinovată de producerea accidentului.

Monitorizam atent starea de sănătate a agentului si vom informa de urmare, fiind dispuse și verificările specifice pe linie de SSM”.  Cauza e preluată de parchetul militar datorită faptului că cel vinovat de producerea accidentului e un lucrător jandarm din Botoșani, aflat în timpul liber.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava