PNL
PSD
PMP

Sâmbătă după amiază un bărbat de 47 ani din comuna Zamostea, se deplasa pe jos pe partea dreaptă a drumului județean DJ 291 A, ducând de lanț o bovină pe care o cumpărase, din spatele său venind și soția sa. La un moment dat, din spate a trecut un autoturism ce a acroșat bovina care a suferit leziuni si s-a răsturnat peste bărbat, provocându-i traumatisme la nivelul piciorului stâng și la nivelul cotului drept.
Conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-și deplasarea de DJ 291 A în direcția orașului Siret.
Bărbatul de 47 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi conducătorul auto care a provocat accidentul în persoana unui bărbat de 22 de ani din comuna Zamostea.
Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Accident stupid la Zamostea. O mașină a lovit o bovină. Bovina a căzut peste proprietar iar acesta a ajuns cu răni la spital. Șoferul a spălat putina, 7.2 out of 10 based on 37 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (37 votes cast)
Actualitate
Viorel Seredenciuc - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava