Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de duminică, ora orele 12.35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea a observat pe un drum neclasificat din comuna Volovăț o autoutilitară aflată în mișcare, iar șoferul, la vederea polițiștilor, a virat ușor la dreapta, a intrat în coliziune cu un stâlp, după care și-a continuat deplasarea. Echipajul de poliție a intrat imediat în urmărirea vehiculului, procedând la oprirea autoutilitarei folosindu-se semnalele luminoase și acustice ale autospecialei.

Șoferul a fost legitimat în persoana unui tânăr de 17 ani din comuna Volovăț, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată s-a stabilit că autoturismul aparține tatălui său, minorul luând autoutilitara din curte fără permisiunea părinților.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” fapte prev. și ped. de art. 335 alin. (1) și “furt în scop de folosință“ fapte prev. și ped. de art. 230 alin. (1) cu aplic. art. 38 alin (1) din Codul Penal cu referire la art. 113, alin. (2) din Codul Penal din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural de către polițiștii Postului de Poliție Volovăț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava