• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor care a fost lovit de maşină pe o trecere de pietoni din Suceava a fugit de la locul accidentului. În cursul zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 54 ani despre faptul că în timp ce conducea maşina a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui pieton, însă victima a plecat de la faţa locului. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a condus autoturismul pe strada Calea Unirii din Suceava, iar la o trecere pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător, a surprins şi accidentat ușor un tânăr necunoscut, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, care a plecat imediat de la faţa locului. Ulterior, în jurul orei 12.40, victima, un minor de 16 ani, din municipiul Suceava, s-a prezentat spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, bărbatului i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava