Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată cu privire la faptul că pe drumul comunal Demacușa, din comuna Moldovița, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime, iar conducătorul auto vinovat a părăsit locul accidentului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 10.50, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC Demacușa, un localnic de 38 de ani a fost acroșat din spate de o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție de mers și care nu a oprit la fața locului.
În urma impactului, biciclistul a căzut pe marginea drumului, lovindu-se de gardul din lemn a unei locuințe. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea conducătorului autoutilitarei, acesta fiind un bărbat de 42 de ani, din Moldoviţa. Şoferul se afla în municipiul Suceava în momentul în care a fost identificat, declarând că la ora producerii accidentului a circulat pe respectivul drum, însă nu a observat să fi lovit vreo persoană. În cauză s-a întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava