Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei ora 23.40, în timp ce desfășurau activități de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DJ 208D, pe raza comunei Hănțești, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru o motocicletă fiind folosite semnalele acustice și luminoase.

La vederea semnalelor luminoase, motociclistul a mărit viteza de deplasare și a intrat pe un drum neclasificat din localitatea Hănțești. Ajunși pe drumul respectiv, polițiștii au efectuat activități de căutare și au identificat motocicleta abandonată, iar conducătorul acesteia și cu pasagerul au fost identificați ascunși într-un lan de porumb din apropiere.

Polițiștii i-au solicitat motociclistului prezinte pentru control documentele personale și ale motocicletei. Cu această ocazie s-a stabilit că conducătorul motocicletei este un tânăr de 20 ani, din comuna Hănțești, iar în calitate de pasager a fost identificat un bărbat de 22 ani, din aceeași localitate. Conducătorul motocicletei a specificat că nu deține permis de conducere pentru a conduce motocicleta respectivă pe drumurile publice. S-au efectuat verificări în bazele de date și s-a stabilit faptul că, tânărul de 20 de ani este posesor de permis de conducere, dar acesta este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. Totodată s-a stabilit că motocicleta  este neînmatriculată. Motocicleta a fost indisponibilizată de către polițiști.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava