• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava şi-a continuat seria partidelor fără înfrângere în Cupa României, gruparea pregătită de antrenorul Cristi Popovici câştigând cu 1-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău. În campionat, pe suceveni îi va aştepta un joc mult mai dificil, în compania vecinei de clasament, CS Mioveni. Meciul va avea loc duminică, 9 octombrie pe „Areni” de la ora 11.00
„Echipa noastră are un moral bun după succesul din Cupa României şi are şansa ca în partida cu CS Mioveni să demonstreze încă o dată că are potenţial. Vom avea ca adversară o formaţie experimentată cu o apărare foarte bună argeşenii primind doar 6 goluri în 10 etape.
Dacă jucătorii noştri vor evolua cu acelaşi elan ca în ultimele 10 partide, cu tot cu cele din Cupa României, nu cred că vom avea un meci de 0-0.
Avem într-adevăr mai multe zile de odihnă decât CS Mioveni care au jucat joi în Cupa României şi sper să ne fie de folos şi să câştigăm” a declarat antrenorul echipei Foresta Suceava, Cristi Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava