• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cadrul proiectului „Omul și cartea”, pe 6 martie, începînd cu ora 14.00, la Biblioteca Universității „Ștefan cel Mare” va avea loc o întîlnire cu juristul și profesorul universitar doctor Vasile Păvăleanu, prim-procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Suceava. Evenimentul este organizat în colaborare cu Facultatea de Drept și Științe Administrative. Vasile Păvăleanu predă specialitatea „Drept” la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică de la USV. El este președinte al Asociației Juriștilor din Suceava, precum și membru al Societății Române de Criminologie și de Criminalistică și al Asociației Române de Științe Penale. Vasile Păvăleanu este autorul a peste 120 de articole, studii și recenzii publicate într-o serie de reviste de specialitate, cum ar fi „Dreptul”, „Drept Penal” și „Pro-Lege”. Ca specialist în domeniul Dreptului, Vasile Păvăleanu participă, în calitate de referent oficial, la numeroase susțineri publice ale unor teze de doctorat, organizate de Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava