• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La „Vocea României” își încearcă norocul tot felul de oameni talentați. Unii dintre ei sunt necunoscuți, iar alții au încercat deja gustul celebrității. O mare parte dintre concurenți cântă, însă, în trupe de coveruri, iar acest lucru l-a deranjat tare pe Tudor Chirilă, care a izbucnit și în emisiune, dar mai ales după ediția de vinerea trecută, 30 septembrie, potrivit click.ro.

Antrenorul-vedetă de la emisiunea de talente muzicale a scris un mesaj dur pe Facebook.

Un prieten virtual i-a atras atenția lui Tudor asupra uneia dintre cele mai de success melodii create vreodată, “Nothing Compares 2U”. A fost făcută celebră de Sinead O’Connor, dar a fost scrisă și interpretată inițial de Prince. “Tudor, lasă-mă să-ți dedic acest cover”, a scris prietenul virtual al lui Chirilă, chiar pe profilul personal de Facebook, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/un-prieten-i-dat-peste-nas-lui-tudor-chirila-dupa-reactia-de-la-vocea-romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava