Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 30 octombrie în jurul orei 03:16, echipajul de politie din cadrul Politiei Cîmpulung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Ion Halauceanu a efectuat semnal de oprire unui autoturism, șoferul oprind imediat și trecand pe scaunul din dreapta.

La controlul vehiculului, pe locul din dreapta fata a acestuia a fost identificat un barbat de 32 de ani, din Sadova care a declarat ca nu el a condus autoturismul, fara a putea face alte precizari.

Avand în vedere faptul ca barbatul prezenta haelna alcoolica, i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzand aceasta procedura. I s-a adus la cunoștinta acestuia ca urmeaza a fi condus la sediul Spitalului Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevarii de mostre biologice de sange, iar dupa mai multe insistete acesta fiind de acord cu aceasta procedura, fiindu-i prelevate doua mostre biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal privind savarșirea infractiuni de ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a alter substante”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava