Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de ieri, la ora 23:45, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului Falticeni a fost sesizat de triajul Spitalului  Falticeni, că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 61 ani, din Slatina, care a precizat că a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei.

Echipa operativa din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni – Compartimentul Rutier, s-a  deplasat  la fața  locului și a stabilit că în jurul  orei  18:00, un barbat din Șendriceni, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.209 A, pe raza comunei Slatina din directia Gainești catre Malini, l-a surprins și accidentat ușor pe bărbatul de 61 ani, care a pătruns pe partea carosabilă prin loc nepermis.

Dupa producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de politie, fiind ulterior identificat și condus la sediul Poliției Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat cu o mașina de ocazie la Spitalul Falticeni și nu a rămas internat.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infractiunilor de ,,vătămare corpora la din culpă” și „părăsirea locului accidentului” care va fi soluționat procedural de lucrători din cadrul Compartimentului rutier Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava