Comenzi MOPAN Suceava

Un bărbat din sat/com. Ciocănești, str. Principală, a condus autoturismul pe DN17 din localitatea Pojorâta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 105 km/h în localitate, fapt pentru care s-a procedat efectuarea semnalului regulamentar de oprire al acestuia prin utilizarea semnalelor acustice și luminoase, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea și a virat ulterior dreapta pe o strada lăturalnică, fiind oprit în dreptul unui imobilul din localitatea Pojorâta.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului s-a constatat faptul că acesta a consumat băuturi alcoolice, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta fiind de acord.  În urma testării a rezultat o concentrație alcoolică de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. După aceasta, șoferul a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, cu respectarea prevederilor legale, în vederea stabilirii cu exactitate a  îmbibației alcoolice din sânge.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava