Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Vineri după amiază, în jurul orei 15.00, patrula de serviciu din cadrul SPR 13 Bălcăuți, care desfășura activități de patrulare pe raza comunei Bălcăuți, pe DN 2 – E85, a procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism condus de către un bărbat cu domiciliul în Dornești. Șoferul a prezentat permisul de conducere, susținând că deține permis eliberat de autorități din străinătate, însă l-a pierdut.

S-a procedat la verificarea șoferului în bazale de date naționale și internaționale, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest din dotare, rezultatul fiind 0,00 ‰ mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de poliție Mușenița. Totodată șoferul autoturismului a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 147 pct. 1 din  Reg. de aplicare a OUG 195/02 (lipsă documente) și pentru încălcarea prev. art. 10 alin 1  din OUG 195/02 (ITP expirat), fiind imobilizat vehiculul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava