Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri după amiază, în jurul orei 15.00, patrula de serviciu din cadrul SPR 13 Bălcăuți, care desfășura activități de patrulare pe raza comunei Bălcăuți, pe DN 2 – E85, a procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism condus de către un bărbat cu domiciliul în Dornești. Șoferul a prezentat permisul de conducere, susținând că deține permis eliberat de autorități din străinătate, însă l-a pierdut.

S-a procedat la verificarea șoferului în bazale de date naționale și internaționale, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest din dotare, rezultatul fiind 0,00 ‰ mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de poliție Mușenița. Totodată șoferul autoturismului a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 147 pct. 1 din  Reg. de aplicare a OUG 195/02 (lipsă documente) și pentru încălcarea prev. art. 10 alin 1  din OUG 195/02 (ITP expirat), fiind imobilizat vehiculul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava