MOPAN Suceava

Un șofer fără permis de conducere a încercat să scape de polițiștii care i-au urmărit mașina în trafic așezându-se pe unul din scaunele pasagerilor. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Aron Pumnul din localitate, după o urmărire de aproximativ 500 metri, un autoturism, care la control nu avea nici o persoană pe scaunul șoferului. În interior erau doi tineri care erau așezați pe scaunele pasagerilor.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un localnic de 22 de ani, care a recunoscut fapta. Celălalt pasager din vehicul, un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, era proprietarul  mașinii.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 22 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 21 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava