Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii judiciarişti suceveani au identificat şi reţinut un bărbat în vârstă de 30 de ani, urmărit internaţional, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare portugheze, pentru săvârşirea a 19 jafuri şi 18 furturi în formă agravată, prejudiciul total în cauzele penale respective fiind de peste 1.500.000 Euro.
Potrivit unui comunicat de presă, în baza mandatului emis de autorităţile din Portugalia, în data de 29 mai 2015, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava s-a constituit o echipă complexă şi s-au dispus măsuri specifice în vederea localizării şi prinderii unui bărbat de 30 ani, din comuna Volovăţ. În urma cercetărilor şi a măsurilor de monitorizare, bărbatul a fost localizat şi arestat pe un drum comunal neclasificat, de pe raza localităţii de domiciliu în jurul orei 6:00.
Cel în cauză a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, iar ulterior a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava în baza ordonanței de reținere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava