Un tânăr şi-a pierdut viaţa la Gura Humorului în urma unui accident grav, maşina în care acesta se afla lovindu-se violent de un panou publicitar. Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 4:00. pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Garda de intervenţie Gura Humorului.
La sosirea echipajelor a fost identificat un autoturism care a intrat în coliziune cu un panou publicitar. În interiorul autoturismului se aflau doi tineri, unul dintre aceştia, A.I.C, de 25 de ani, fiind decedat la sosirea echipelor de intervenţie. Cel de-al doilea tânăr din maşină, F.I. – 24 ani, a fost rănit grav. Acesta din urmă a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. În urma accidentului au mai fost avariate, printre altele, un stâlp de iluminat şi un alt autoturism care era parcat.


Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.
Pe timpul intervenţiei circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri.

Un tânăr a murit la Gura Humorului după ce s-a izbit cu maşina de un panou publicitar - FOTO, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava