MOPAN Suceava

Un şofer de 19 ani din Bilca s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de poliţişti, iar în maşina pe care a abandonat-o a lăsat-o pe prietena lui de 15 ani. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, în noaptea de Înviere, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1 :30, în timp ce acționa pe raza comunei Sucevița, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa pe DC 44 Voievodeasa. Şoferul nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ şapte kilometri, ocazie cu care, ajuns pe un teren viran, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit în fondul forestier din apropiere.

În autoturism, polițiștii au identificat o minoră de 15 ani, din comuna Sucevița, care a declarat faptul că prietenul ei a venit la ea cu autoturismul, însă, în momentul în care a observat maşina de poliție nu a oprit, deoarece nu deține permis de conducere.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, şoferul a fost identificat pe raza comunei Sucevița ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Bilca, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

În urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat faptul că, acesta are ITP expirat din 27.03.2013, iar RCA-ul expirat din 01.11.2012, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava