Concert pascal
MOPAN Suceava

Finalul lunii octombrie aduce surprize aparte pentru cei mici la Iulius Mall. În acest sfârșit de săptămână, îndrăgita destinație de distracție le-a pregătit un tărâm fermecat, în care copiii se pot bucura de cele mai frumoase activități special gândite pentru ei.

Pentru că toamna este un anotimp plin de culoare, cei mici vor marca finalul lunii octombrie prin activități inedite și antrenante în ton cu acest sezon, care să le pună în valoare imaginația. Sâmbătă, copiii vor avea parte de un maraton al distracției la Iulius Mall Suceava. De la ora 9.00, în sala de conferințe Iulius Mall se va desfășura un concurs de șah, organizat de Palatul Copiilor. Micuții iscusiți în sportul minții se vor duela în mutări strategice, pentru a cuceri trofeul de cel mai bun șahist al competiției.

De la ora 14.00, Iulius Mall se transformă într-un tărâm fermecat. În zona magazinelor pentru copii, prichindeii sunt așteptați la o ediție specială a atelierul de creație. Activitatea va fi una amuzantă și cu tematică de sezon, specialiștii de la Creativ & Deco ajutându-i pe ștrengari să realizeze dovleci desenați cu personaje din desene animate. Toate materialele necesare vor fi oferite de Iulius Mall, iar lucrările jucăușe vor fi făcute cadou micilor artiști.

De la ora 15.00, cei mici sunt invitați la teatru, să se aventureze alături de neînfricata prințesă Merida. Evenimentul, susținut de Teatrul Zbribulici, îi va capta pe năzdrăvani și le va oferi numeroase zâmbete cu o poveste interactivă, despre o prințesă care trece prin nenumărate peripeții în drumul său spre tronul de regină. În completare, vor fi dansuri pentru copii și jocuri specifice.

Seara copiilor va fi îmbogățită cu numeroase surprize. De la ora 16.00, voia bună va fi asigurată de clovnul Bobo, la a cărui petrecere vor veni prințese și un magician. Pe agenda activităților pentru copii sunt incluse parada costumelor de poveste, sesiuni de facepainting, concursuri de sculptat dovleci și ateliere de realizare măști. În plus, magicianul va contribui la dezvoltarea atenției și imaginației prichindeilor prin trucuri haioase. De la petrecere nu puteau lipsi baloanele și dulciurile, care le vor fi oferite cadou tuturor ștrengarilor prezenți în Iulius Mall.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava