Concert pascal
MOPAN Suceava

Întâmplare cât se poate de inedită pe străzile Sucevei. Un urs s-a plimbat nestingherit pe străzile Sucevei, fără ca autorităţile să ia vreo măsură pentru a-l prinde, deşi mai multe persoane au semnalat prezenţa acestuia în mai multe zone ale municipiului. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, prezenţa ursului fiind semnalată atât în zona străzii Oituz, cât şi pe Univesităţii, în apropierea Serviciului de Ambulanţă sau în curtea Spitalului Judeţean Suceava.
Unul dintre cei care au văzut ursul cum se plimba în miez de noapte a fost şi un tânăr sucevean, Ştefan Macedon Gheorghiţă, cunoscut drept „Artistu’”, care duminică dimineaţă publica pe contul său de Facebook un mesaj în care spunea „Să ieşi din club, să mergi linişit pe stradă şi să te întâlneşti față-n față cu ursul, asta înseamnă cu adevărat viață de noapte pe străzile Sucevei”.
Tânărul a sunat la 112 pentru a sesiza prezenţa ursului pe străzile Sucevei, aflând că şi alte persoane au sesizat acelaşi lucru.
Ursul a continuat să se plimbe liber pe străzile Sucevei, alte persoane sesizând că acestea se află în zona „Mobila” din George Enescu, apoi în apropierea Lidl, pentru ca mai apoi să-şi piardă urma în pădurea de la intrarea în comuna Şcheia. Din fericire nici o persoană nu a fost rănită de ursul lăsat liber pe străzile Sucevei.
Singura fotografie a ursului care se pare că a fost publicată pe Facebook a fost cea a lui DJ MC White, pe care o prezentăm şi noi.

Un urs s-a plimbat nestingherit pe străzile Sucevei, 7.1 out of 10 based on 10 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (10 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava