Matt LeBlanc știe ´fiecare cuvânt´ din cântecele Rihannei deoarece fiica lui în vârstă de 11 ani, Marina, este o mare fană a artistei, conform contactmusic.com. Actorul adoră să petreacă timp cu fiica lui în vârstă de 11 ani, Marina – a cărei părinte este împreună cu fosta soție, Melissa McKnight – și trebuie să știe toate versurile interpretei single-ului ´Rude Boy´ deoarece fata lui este o mare fană a artistei.

El a declarat: ˝Ador să fiu cu fiica mea. Facem ouă cu șuncă și vorbim despre cum a dormit, ce a visat, ce ar trebui să facem în acea zi.˝ ˝Mă agăț de aceste momente fiindcă eu nu sunt Rihanna și nu va mai vrea să stăm împreună. Este fan Rihanna? Dumnezeule, știu fiecare cuvânt din fiecare melodie. ´Please don’t stop the music…´.˝

Matt a rămas în relații bune cu fosta lui soție, Melissa, iar recent a sunat-o să-și ceară scuze pentru o scenă care urmează să apară în ´Episodes´, în care personajul lui – o versiune exagerată a lui însuși – își cataloghează fosta parteneră cu un cuvânt nepotrivit, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava