Matt LeBlanc știe ´fiecare cuvânt´ din cântecele Rihannei deoarece fiica lui în vârstă de 11 ani, Marina, este o mare fană a artistei, conform contactmusic.com. Actorul adoră să petreacă timp cu fiica lui în vârstă de 11 ani, Marina – a cărei părinte este împreună cu fosta soție, Melissa McKnight – și trebuie să știe toate versurile interpretei single-ului ´Rude Boy´ deoarece fata lui este o mare fană a artistei.

El a declarat: ˝Ador să fiu cu fiica mea. Facem ouă cu șuncă și vorbim despre cum a dormit, ce a visat, ce ar trebui să facem în acea zi.˝ ˝Mă agăț de aceste momente fiindcă eu nu sunt Rihanna și nu va mai vrea să stăm împreună. Este fan Rihanna? Dumnezeule, știu fiecare cuvânt din fiecare melodie. ´Please don’t stop the music…´.˝

Matt a rămas în relații bune cu fosta lui soție, Melissa, iar recent a sunat-o să-și ceară scuze pentru o scenă care urmează să apară în ´Episodes´, în care personajul lui – o versiune exagerată a lui însuși – își cataloghează fosta parteneră cu un cuvânt nepotrivit, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava