Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr de 17 ani din orașul Salcea s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic după ce a fost urmărit de un echipaj de poliție. Vineri seara, în timp în timp ce acționa pe DN 29, la intrarea în localitatea Plopeni din orașul Salcea, un echipaj de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat. Polițiștii au început să urmărească mașina pe mai multe străzi și apoi pe DN 29, spre municipiul Suceava, unde șoferul a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depășire, iar la intrarea în Suceava a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Astfel, ajuns pe strada Cuza Vodă, într-o curbă spre dreapta, datorită carosabilului umed, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în coliziune cu bordura unui trotuar și s-a oprit. În acel moment polițiștii l-au scos pe șofer din mașină, după care l-au încătușat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Suceava, ce nu posedă fără permis de conducere.

Totodată, procedând la verificarea autoturismului, polițiștii au mai stabilit și faptul că numerele de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul, tânărul declarând faptul că autoturismul condus este înmatriculat în Bulgaria, însă certificatul și plăcuțele i-au fost reținute anterior de Biroul Rutier Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava