Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Voitinel, pe drumul comunal din cătunul de romi au efectuat semnalele de oprire conducătorului unui autoturism. Șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, iar după aproximativ 200 de metri autoturismul urmărit a fost blocat în trafic.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul este condus de un tânăr de 22 ani domiciliat în comuna Voitinel, care nu posedă permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au mai constatat că șoferul nu are asupra sa documentele prevăzute de lege iar autoturismul are ITP expirat din data de 5.06.2021 și nu are poliță de asigurare obligatorie RCA, valabilă.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu, întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 și Legea 132/2017 pentru abaterile mai susmenționate.

Urmărire în trafic prin cătunul de romi din Voitinel pentru prinderea unui tânăr fără permis, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava