Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi-a lansat vineri, în mod oficial, candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL Suceava la alegerile care vor avea loc în data de 5 octombrie 2013. Alături de Ursaciuc au fost prezenţi, pentru a susţine această candidatură, deputaţii PNL Dumitru Pardău, Radu Surugiu şi Constantin Galan, primari din Siret – Adrian Popoiu, Dumbrăveni – Ioan Pavăl şi Fundu Moldovei – Tudor Zdrob, consilierul judeţean Brânduşel Nichitean şi fostul senator Tiberiu Podan.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Ursaciuc, acesta a precizat că lait motivul lansării candidaturii sale pentru preşedinţia liberalilor suceveni este „nu comentăm trecutul, vrem să construim un viitor pentru PNL Suceava”.

„Am certitudinea că PNL Suceava poate mai mult. Vrem să realizăm un cadru în care toţi cei care au înclinaţii de dreapta să-şi găsească un loc. Legat de lait motivul anunţat, cred că putem să construim o filială judeţeană puternică în care toţi liberalii să-şi manifeste creativitatea, iar litera statutară să fie comunicarea şi luarea de decizii colective. Nu aş vrea să vedeţi în cei de aici ca o echipă, ci ca pe un nucleu hotărât să demonstreze performanţa”, a declarat Marius Ursaciuc.

La rândul său, deputatul PNL Dumitru Pardău a precizat că este un susţinător declarat al lui Marius Ursaciuc, pe care îl susţine necondiţionat. „Marius Ursaciuc este un om de echipă, ceea ce lipseşte în acest moment cel mai mult în PNL Suceava. Vrem ca cei care conduc PNL Suceava să fie oameni credibili, iar echipa pe care o suţine Marius Ursaciuc este formată din oameni credibili. Vom face o campanie internă în cadrul PNL Suceava, dar important este să ne convingem colegii că acest partid poate fi condus şi normal şi statutar, nu prin intimidare şi şantaj”, a declarat Pardău.

Ursaciuc şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia PNL Suceava, 4.8 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (8 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava