Concert pascal
MOPAN Suceava

Uniunea Salvați România (USR) Suceava va avea la alegerile parlamentare din acest an doar candidați care nu au mai făcut politică până în momentul de față. USR a depus astăzi liste incomplete de candidați pentru alegerile parlamentare, având șase reprezentanți pentru Camera Deputaților și trei pentru Senat. Dosarele au fost depuse de președintele USR Suceava, inginerul de industrie alimentară Teodora Munteanu. Ea a declarat că toate candidaturile au fost selectate în Biroul Judeţean al USR Suceava, cu respectarea principiilor de etică impuse la nivel naţional şi a valorilor pe baza cărora a luat fiinţă Uniunea Salvaţi România, respectiv transparenţă, competenţă şi onestitate, „și cu convingerea că politica se poate face altfel”.

Lista candidaţilor USR Suceava pentru Camera Deputaţilor este deschisă de lector univ.dr Cristian Pîrghie, coordonatorul Observatorului Astronomic din Suceava, el fiind urmat de liderul filialei județene, Teodora Munteanu. Pe următoarele locuri se află programatorul Radu Plămădeală, Mihai Ilie Maierean – expert contabil, Alexandru Georgian Istrate – inginer silvic și Ion Marin – tehnician în cadrul Colegiului Tehnic Petru Mușat. Lista USR Suceava pentru Senat este deschisă de Radu Tudor Ciornei, doctor în imunologie la Universitatea din Kentucky din Statele Unite, urmat de medicul Ciprian Văcăreanu și de omul de afaceri Lorena Ignătescu.

Președintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a precizat că toți candidații sunt oameni valoroși în profesia lor, profesioniști adevărați care cred în valorile democrației. Ea a spus că organizația pe care o conduce își propune să câștige cel puțin un mandat de senator și două de deputat. „Sunt oameni care cred în statul de drept și care nu au mai făcut niciodată politică, dar asta nu înseamnă că nu cunoaștem și nu vedem ce se întâmplă în țara noastră. Sunt oameni care cred într-un viitor mai bun pentru România. Suntem în USR și a venit timpul să facem un alt fel de politică în țara noastră. Și echipa USR vă va demonstra că se poate face altfel politică”, a mai precizat Teodora Munteanu.

USR Suceava are candidați care nu au mai făcut politică până în momentul de față, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava