PNL
PSD
PMP

Crystal Hefner a mărturisit că, în sfârșit, pregătită să treacă peste moartea soțului ei.

Crystal Hefner a spus că i-a luat ceva timp, până acum, să se simtă „normal”, după moartea iubitului ei soț, la vârsta de 91 de ani, în semptembrie 2017. Ea și-a găsit acum fericirea în brațele inginerului spațial Nathan Levi, potrivit contatmusic.com.

„Am avut nevoie de trei ani să mă pot simți iar un om normal. Acum sunt pregătită să îmi continui viața. Tocmai am început să ies la întâlniri din nou. Este un bărbat blând și atent, tot ce am nevoie… Prietenii care ne-au făcut cunoștință s-au gândit că ne potrivim și chiar suntem foarte bine. Ador faptul că nu este din industria de divertisment. Are un job foarte ‘cool’ și vreau să devină astronaut.”, a spus Krystal, în vârstă de 34 de ani, conform sursei citate.

Krystal Hefner a fost alături de soțul ei până în ultima lui clipă de viață și a spus că au avut discuții sincere despre sfârșitul lui. „Am fost cu el la final. Deja vorbisem despre ce se va întâmpla. ‘Vei trece peste asta, să știi că te iubesc foarte mult’ mi-a spus el și am plâns amândoi. Iubitul nostru câine, Charlie, a decedat cu un an înainte, iar Hef mi-a promis: ‘Charlie și cu mine te vom aștepta’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava