Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru văduvele vedetelor, Sărbătorile vin pentru prima dată fără persoana dragă, după care plâng şi acum. Elena Sinulescu, Elena Ploieşteanu şi Janine Ionescu vor avea momente grele de Crăciun, fără partenerii lor de viaţă, notează click.ro.

Soţiile vedetelor fac sărbătorile de iarnă, pentru prima dată fără cei dragi.

Elena, văduva lui Benone Sinulescu, este distrusă. La mai bine de două săptămâni de când s-a stins regretatul cântăreţ de muzică populară, femeia se gândeşte cât de greu îi va fi în continuare. Acestea sunt primele sărbători pe care, după atâţia ani, va trebui să le petreacă fără Nea Beni. Artistul s-a stins din viaţă la 84 de ani, pe 18 noiembrie, la o zi după ce a împlinit 40 de ani de la căsătoria cu soţia sa.

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, care a murit de Covid-19, anul acesta, în 2 aprilie, la vârsta de 70 ani, spune că e casa pustie de când a plecat fiul lor, Mihăiţă, dar mai ales de când s-a dus şi regretatul cântăreţ. Fără artist, sărbătorile vor fi şi mai triste, chiar dacă între ei au fost probleme. La scurt timp după moartea lui, soţia acestuia le-a acuzat pe infirmierele de la spital că nu îl tratau bine pe Nelu Ploieşteanu şi că aveau o atitudine dispreţuitoare faţă de el, deşi fiica ei le-a dat bani pentru a se ocupa de artist.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vaduvele-artistilor-primele-sarbatori-fara-cei-406469.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava