Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul tur de scrutin pentru alegerea noului rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava l-a dat cîştigător pe prof. univ. dr. ing. Valentin Popa.

Procesul de alegeri a evoluat fără incidente. La vot s-au prezentat peste 90 la sută din cei 381 de electori. Rezultatele oficiale vor fi făcute publice în data de 22 februarie, iar până pe 23 februarie se pot depune contestaţii.

La alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” a mai participat prof. univ. dr. Aurel Burciu,  de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică. Valentin Popa este şeful catedrei de Calculatoare şi Automatizări din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.  Validarea alegerilor va fi făcută de către Senatul USV pe 28 februarie 2012. Pe 1 martie 2012 va fi finalizat raportul privind alegerile structurilor de conducere şi alegerea rectorului Universităţii „Ştefan cel Mare”, urmând ca acest raport să fie trimis la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în vederea confirmării rectorului desemnat în urma alegerilor.

Actualul rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, profesorul universitar dr. ing. Adrian Graur, nu a mai putut candida, fiind la al doilea său mandat în această funcţie. De altfel, Graur va ieşi la pensie în scurt timp .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava