Concert pascal
MOPAN Suceava

Multe speculaţii şi calcule s-au făcut de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. La începutul anului, fostul fotomodel a mărturisit că va deveni mama unui băieţel însă nu a suflat vreo vorbă despre tatăl copilului ei. Deşi toate indiciile conduc spre Cristi Borcea, blonda s-a abţinut până acum de la comentarii pe această temă, notează click.ro.

Însărcinată în ultimul trimestru, blonda nu simte nici acum vreo presiune din partea opiniei publice care să o facă să mărturisească cine este tatăl copilului. „Nu mă lupt cu opinia publică, pentru că, în general, eu nu mă lupt cu nimeni. Singura mea luptă e cu mine însămi, în sensul constructiv, benefic. Fiecare om are povestea lui și evident că, de cele mai multe ori, aparențele înșeală. Dar nu am fost niciodată tipul de persoană care simte nevoia să se justifice, uneori nici măcar să se apere, pentru că sunt foarte sigură pe mine și îmi creez propriul univers, unde e bine. Faptul că am rămas însărcinată când mi-am dorit, într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a făcut foarte puternică și fericită”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu acordat Marinei Almăşan, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/valentina-pelinel-am-ramas-insarcinata-intr-un-cadru-mai-mult-sau-mai-putin-atipic#

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava