Concert pascal
MOPAN Suceava

Valentina Pelinel (34 de ani) arată trăsnet și ştie mereu să înfierbânte imaginaţia bărbaţilor. Puțini știu, însă, despre frumoasa blondă că a avut o copilărie destul de grea, notează click.ro.

În prezent, Valentina Pelinel este unul din cele mai apreciate manechine din România. De-a lungul timpului, vedeta a cunoscut faima și a avut parte de câştiguri fabuloase. Însă Valentina Pelinel nu a trăit dintotdeauna pe picior mare. „Am fost o fată săracă. E o parte bună din treaba asta. Altfel am văzut viaţa la New York, altfel am văzut fiecare dolar pe care l-am câştigat, altfel te bucuri de lucruri când ai mâncat toată copilăria, pâine cu unt, încălzită la un reşou. Eu, când am plecat în America, aveam doar 40 de dolari la mine, primiţi de la cineva. Când m-am dus la preselecţii, eu le-am spus că vin din România şi că nu am bani de haine, nu am cu ce să investesc în mine, pentru viitoarele preselecţii”, a mărturisit Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, prezentată de Florentina Fântânaru, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/valentina-pelinel-la-momentul-adevarului-am-fost-o-fata-saraca-ce-alte-marturisiri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava