Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 300 de locuinţe din mai multe localităţi sucevene au rămas fără energie electrică în urma vântului puternic din noaptea de luni spre marţi. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat că au fost înregistrate 30 de deranjamente, din care 16 deranjamente colective şi 14 deranjamente individuale. De asemenea, au fost afectate 18 posturi de transformare şi au fost semnalate 8 căderi de arbori peste conductorii electrici. Prefectul a precizat pentru remedierea problemelor s-a intervenit cu 27 de echipaje.

Ulterior, prefectul a precizat că marţi, la ora 14.00, în reţeaua de energie electrica din judeţul Suceava erau inregistrate un număr de 7 avarii colective şi 32 individuale, un număr de 150 de abonaţi fiind fără energie electrică. Avariile colective au fost înregistrate în zonele Siret, Vicovu de Sus şi Solca.
De asemenea, pe linia de 20 kV Vicov – Falcau, pe Valea Brodinei, s-au identificat încă 2 copaci cazuţi pe retea, echipele de intervenţie lucrând la remedierea celor două conductoare rupte.
„Până la finalul zilei se preconizează că toate defecţiunile vor fi remediate si se va relua alimentarea cu energie electrica pentru toti consumatorii”, a spus Florin Sinescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava