MOPAN Suceava

Mopan Suceava te așteaptă în magazinele proprii cu o largă gamă de prăjituri, produse de cofetărie si patiserie, produse artizanale. Puteți lua direct din magazinele proprii Mopan sau să dați comenzi telefonic pentru candybar petreceri sau nunți, la numărul 0741063033.

Prajituri proaspete diverse sortimente (Amandina, Diplomat, Savarine, Ecler, Cremșnit, Doboș, Capricio, Trei ciocolate), miniprăjituri asortate, ciocolată de casă, fursecuri. Rețetele sunt din cofetăria românească sau internațională. Ingredientele unt, smantână , brânză sunt de la producători locali. Mai puteți savura cozonac, produs tradițional obținut după o rețetă originală cu ingrediente clasice, naturale (lapte, oua, smântână, nucă, mac, stafide). Gustul copilăriei se regăsește în produs, datorita rețetei folosite și menținerii unui nivel de calitate constantă.

Torturile se caracterizează prin originalitate, folosirea unor ingrediente naturale, de o calitate superioară și respectarea rețetelor tradiționale fără adaosuri de aditivi și amelioratori. Gustul este plăcut, specific sortimentului și se menține la un nivel constant pentru fiecare lot fabricat.

Patiseria cu specific franțuzesc sau danez, este obținută prin tehnologie modernă de fabricare, respectând rețeta originală, iar ingredientele utilizate îi conferă textura, gustul și aspectul agreat de consumatori.

Vară dulce de la Mopan. Prăjituri după rețete tradiționale, candybar pentru evenimente speciale, ingrediente de cea mai bună calitate te așteaptă în locațiile Mopan Suceava, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava