Concert pascal
MOPAN Suceava

Parlamantarii au dat undă verde legii care le permite românilor împovăraţi de creditele ipotecare să lase băncilor casele şi să scape, astfel, de executarea silită şi de plata altor sume către creditori. Liviu Vârciu (34 de ani) a încercat şi el, în trecut, să facă o mutare similară, dar nu a căzut la pace cu banca. Aşa că a plătit o căruţă de bani, potrivit click.ro.

„Dacă legea asta era valabilă când am avut probleme cu banca, eram cel mai fericit. Le dădeam casa fără să clipesc! Dar ei au vrut să o scoată la licitaţie, plus să mă pună pe mine să mai plătesc nişte bani”, a declarat Liviu, pentru Click! Pentru că nu i-a convenit această variantă, el a ales să achite în continuare ratele a căror valoare a crescut: „Sunt dator vândut la bănci! Dar mai am puţin şi scap, în martie termin de achitat creditul. Eu am plătit casa de trei ori valoarea ei, ca să nu fiu executat silit!”, a mai spus Liviu pentru Click!.

Citește mai multe pe: http://www.click.ro/romanesti/romanesti/liviu-varciu-am-platit-de-trei-ori-locuinta-ca-sa-nu-fiu-executat-silit

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava