Concert pascal
MOPAN Suceava

Vă uitaţi la ”MasterChef” (PRO TV) şi nu ştiţi de unde să-l luaţi pe certăreţul concurent Tudor Aposteanu? Vă spune Click!. Tânărul de 33 de ani a devenit cunoscut în showbiz datorită relaţiilor sale amoroase. Pe lângă gastronomie, Tudor mai avea o mare pasiune: femeile sexy şi pline de bani. Pe lista sa a fost şi Cristina, mezina Cameliei Şucu, supranumită „regina mobilei”.

La vremea aceea, în 2007, Cristina nu împlinise nici 18 ani şi credea în iubirea sinceră şi dezinteresată, aşa că a fost la un pas chiar să se mărite cu Tudor. Surpriză! După doi ani şi 3 luni de relaţie, şatena i-a dat papucii iubitului ei, iar ceea ce a urmat a introdus familia Şucu într-o adevărată telenovelă, mai scrie sursa citată.

Bărbatul părăsit era disperat să-şi recucerească jumătatea, aşa că a trimis presei o scrisoare-cearşaf, în care o implora pe moştenitoarea imperiului Şucu să se întoarcă la el şi dezvăluia detalii picante din intimitatea loc. „Câtă lume ştie că de ziua ta, anul acesta (2009, n.r.), după ce ai împlinit 18 ani, am plecat de la Fratelli şi în faţa bisericii din Floreasca te-am cerut de soţie în genunchi? Nimeni. Şi ai şi acceptat. Sincer, îmi pare rău că nu m-ai apreciat, bebe.”, se plângea Tudor, care a făcut şi un apel disperat către cititorii acestui răvaş, potrivit Click!. „Rog pe toată lumea care citeşte această scrisoare deschisă să facă tot posibilul pentru a ajunge şi la iubita mea, «Inuţa» Şucu”. După ce şi-a dat seama că eforturile lui sunt în zadar, Tudor s-a orientat repede către o altă fată dintr-o familie bună: Ioana Voicu, fiica fostului deputat PSD Mădălin Voicu.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/vanatorul-de-vedete-se-chinuie-sa-fie-masterchef

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava