Concert pascal
MOPAN Suceava

În 2016, Liviu Vârciu s-a împrumutat de la prietenul nea Marin de 30.000 de euro, pentru a-şi termina vila din Băneasa. Lucrările s-au finalizat, Liviu s-a mutat în noua locuinţă, însă se pare că datoria nu a fost plătită nici până azi. Cel puţin asta a lăsat Liviu de înţeles în timpul emisiunii “Asia Express” (Antena 1), unde a ratat la mustaţă premiul de 30.000 de euro, căci finala a fost câştigată de Raluka şi de Ana Baniciu. Iată încă că artistul a mai căpătat recent o sursă de venit, care l-ar putea ajuta să scape de datorie, potrivit click.ro.

Click! a aflat că actorul cântăreţ se va întoarce vara aceasta pe micile ecrane de la Antena 1, cu un nou proiect, şi anume emisiunea lui Nea Marin care s-a făcut în fiecare an şi în care vedetele prestează diferite munci în scop caritabil. De această dată s-ar părea că filmările vor avea loc la mare, în special în oraşul Mangalia. Astfel că Liviu Vârciu va munci din nou pe brânci pentru a strânge bani atât pentru familia lui frumoasă, Anda Călin şi fetiţa lor, Maria Anastasia, cât şi pentru “zbirul” nea Marin.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/varciu-ar-putea-scapa-de-datoria-la-nea-marin-ce-solutie-gasit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava