Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, l-a acuzat pe Vasile Şeicaru că și-ar fi însușit o piesă a tatălui său, acesta din urmă a reacționat. Piesa din cauza căreia se ceartă în prezent cei doi este „Iancu la Ţebea”, melodia simbol a Cenaclului Flacăra, potrivit click.ro.

Vasile Șeicaru a declarat că el este compozitorul piesei, care a scris linia melodică, explicând că Adrian Păunescu este cunoscut ca fiind poet și scriitor, nu compozitor. Șeicaru a susținut, de asemenea, că a declarat această piesă muzicală la Uninunea Compozitorilor. Andrei Păunescu, de cealaltă parte, îl contrazice pe artist, susținând că Adrian Păunescu scria și muzică. Vasile Șeicaru a negat în continuare aceste acuzații și a explicat că va avea de suferit din cauza lor.

„Eu sunt compozitorul piesei, nu vă mai luați după el. Să mă dea în judecată. Eu sunt autorul muzicii. Eu sunt compozitorul piesei, Adrian Păunescu nu este cunoscut drept compozitor de muzică, ci ca scriitor și poet. Eu am declarat această piesă la Uninunea Compozitorilor și toti compozitorii din Romania știu lucrul acesta. El scrie pe Facebook ca mai sunt vreo 10 piese și de-ale lui Hrușcă, Socaciu sau Ducu Bertzi.. Sunt mari minciuni și vrea doar scandal.”, a declarat pentru Click! Vasile Șeicaru.

„Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? Nu vă bateți joc! E o situație penibilă! Mă face ăsta pe mine hoț de cântece? Ăsta e cântecul meu, ca și copilul meu. Vine ăsta cu taieturi din ziare, se putea scrie orice atunci!”, a mai spus, în exclusivitate pentru Click!, Vasile Șeicaru.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/reactia-lui-vasile-seicaru-dupa-ce-a-fost-acuzat-409126.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava