Concert pascal
MOPAN Suceava

Se știe că celebrul actor Leonardo DiCaprio (48 de ani) este dorit de femeile din întreaga lume, motiv pentru care probabil se afișează de fiecare dată cu o altă iubită. Însă, se pare că vedeta de la Hollywood are o atracție aparte pentru femeile mai tinere și majoritatea relațiilor sale au fost cu fete sub vârsta de 25 de ani. Și iată că, actorul i-ar fi făcut avansuri și unui model de la noi din țară, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, notează click.ro.

Vedeta cu o carieră internațională în industria modelingului și considerată una dintre cele mai frumoase femei din România care susține că a fost curtată de celebrul actor Leonardo DiCaprio este nimeni alta decât Gina Chirilă, în vârstă de 29 de ani, soția lui Bogdan Vlădău.

Se știe că Gina este pe lista celor mai atrăgătoare femei din România și nu doar actorul american i-ar fi făcut avansuri și ar fi fost cucerit de frumusețea ei, ci și Danielle Cavalli sau Adrian Grenier ar fi încercat să-i intre în grații, potrivit sursei citate. Cariera i-a oferit oportunitatea de a călători în multe țări ale lumii și de a cunoaște foarte multe persoane celebre. Soția lui Bogdan Vlădău a dezvăluit că l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio la Festivalul de Film de la Cannes 2023, iar acesta i-ar fi făcut avansuri.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/primetime/vedata-din-romania-care-sustine-ca-a-fost-curtata-2313204.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava