2020 a fost un an greu pentru mulți dintre noi, dar pentru ei a fost de coșmar. Lora a rămas fără mama sa încă de la începutul anului, Laura Cosoi și-a pierdut tatăl din cauza Covid-19, iar Cezar Ouatu își plânge fratele, care s-a stins luna aceasta, notează click.ro.

Laura Cosoi (38 ani) nu a trecut peste moartea tatălui ei, Marius Cosoi, pe care îl iubea enorm, și care a murit de Covid, la finalul lunii noiembrie. Tatăl vedetei a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, dar și antrenor de handbal și baschet. De altfel, ultima dată când echipa de baschet feminin a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat în fruntea echipei. Bărbatul suferea de ceva vreme și de diabet zaharat, iar virusul care a schimbat Planeta i-a fost fatal.

În memoria părintelui său, Laura Cosoi a postat de Crăciun, pe rețelele sociale, mai multe fotografii și mesaje de dor.

Cezar Ouatu (40 ani) și-a mai pierdut un membru al familiei, după moartea tatălui său de acum 10 ani. Artistul, care a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2013, a anunțat chiar el pe Facebook că fratele său a decedat și că va fi înmormântat cu onoruri militare.Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vedete-doliu-2020-de-cosmar-pentru-lora-laura-cosoi-si-cezar-ouatu-care-isi-plang

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava