Concert pascal
MOPAN Suceava

România este reunoscută pentru aprecierea sa deosebită față de super serialele din afară, în special cele spaniole sau mexicane. Generații întregi au crescut vizionând telenovele mult îndrăgite, iar mulți din protagoniștii acestora au fost impresionați de cât de mulți fani au în țara noastră. Desigur, unul dintre cele mai apreciate lucruri sunt și melodiile și artiștii latini care au cucerit sufletele multor doamne și domnișoare românce. Astfel, de-a lungul timpului unii dintre acești artiști internaționali au decis să filmeze videocipuri pe frumoasele meleaguri din România. Iată ce a povestit în exclusivitate pentru Click! artista Laura Zapata!

Cu siguranță vă amintiți fenomenul mondial latino-american RBD. Cine nu își amintește de tinerii protagoniști ai telenovelei mexicane cu același nume, dar și de divele Anahí, Dulce Maria și Maite Perroni? Trupa s-a reunit de curând după mai mulți ani de pauză, și unul dintre hit-urile lor este „Besame sin Miedo” al cărui videoclip este filmat la Castelul Bran, unul dintre clipurile favorite ale fanilor lor, datorită poveștii lui Dracula.

Un alt videoclip filmat în Transilvania este „Como te Olvido”, al superstarului latino Natalia Oreiro, care a făcut mari furori în România în anii 2000. Natalia a filmat în patul Reginei Maria și s-a simțit pentru un moment româncă cu adevărat, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedete-internationale-care-au-filmat-clipuri-in-2346875.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava