Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Spătar, Annes, Crina Matei, Iuliana Marciuc şi Claudia Ghiţulescu au răspuns provocării Florentinei Opriş de a găti chinezeşte. Zis şi făcut. Toată lumea şi-a dat întâlnire la un restaurant chinezesc din Capitală, şi-au pus şorţurile şi s-au apucat de treabă. Cu toate că reţetele păreau simple, fetele şi-au cam prins urechile, iar la sfârşit nici nu au avut curajul să guste, potrivit click.ro.

Evenimentul „Sănătate cu iz chinezesc”, iniţiat de Florentina Opriş, a fost un fel de curs introductiv în arta culinară chinezească, menit să demonstreze că mâncarea asiatică este, pe cât de gustoasă şi sănătoasă, pe atât de uşor de preparat. „E sănătoasă pentru că legumele se gătesc puţin şi îşi păstrează proprietăţile, nu este grasă, sosul de soia şi sarea chinezească folosite ajută digestia, iar garniturile sunt pe bază de orez şi legume, cele mai potrivit asocieri cu carnea”, spune Florentina Opriş, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/vedetele-au-gatit-dar-n-au-avut-curaj-nici-sa-guste-ce-iesit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava