Concert pascal
MOPAN Suceava

Și în acest an, Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat la Teatrul Național, marți, 3 mai,  a reunit nume mari din industrie, care s-au prezentat în ținute care mai de care mai elegante. Printre ele s-au numărat și Andreea Raicu, Dana Rogoz și Anca Dumitra, acestea din urmă fiind speranțele tinere ale actoriei, dar și „veteranii” din domeniu, precum maestrul Victor Rebengiuc, notează click.ro.

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, a fost organizată în acest an în Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Ediția a 16-a a fost prezentată tot de actorul Adrian Nicolae, iar invitații au fost primiți pe covorul roșu de către Amalia Enache.

Așa cum era de așteptat, invitații s-au întrecut în ținute elegante și accesorii stilate, pentru a marca seara de gală în care au fost recompensate performanţele cinematografiei autohtone din ultimul an. Evenimentul a întrunit un total de peste 900 de invitați: nominalizaţii ediţiei, profesionişti din industrie, personalități omagiate și vedete arhicunoscute. În cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Gopo, fotograful Click! ajuns la fața locului i-a putut fotografia pe Dana Rogoz, Andreea Raicu, Cezara Dafinescu, Anca Dumitra, Adrian Nartea, Monica Bîrlădeanu, Octavian Strunilă și multe alte nume sonore, iar galeriile foto sunt grăitoare în acest sens.

În timp ce doamnele au purtat ținute demne de covorul roșu, domnii s-au prezentat, la rândul lor, eleganți, unii în costume clasice, alții optând pentru o variantă de outfit mai casual.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/vedetele-s-au-intrecut-in-tinute-la-premiile-gopo-590002.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava