Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi şi Clubul Fotografilor Iaşi au organizat miercuri, 10 iunie 2015, vernisajul expoziţiei de fotografie “POeZiE”. Evenimentul a avut loc în dreptul Galeriei de artă “La Gard”, aflată la intrarea în Parcul Copou din Iaşi, în mireasma teiului şi zgomotul tramvaielor.

Pe lângă membrii Clubului Fotografilor Iaşi, la eveniment au participat numeroşi iubitori şi pasionaţi de fotografie, care au admirat cele 49 de lucrări realizate de Florin Marius Aioanei (organizatorul expoziţiei), Claudiu Bîrliba, Constantin Ciofu, Melania Cuchi, Ovidiu Isare, Dan Alexandru Mandachi, Paul Pădurariu şi Alexandru Pohaţă. Adi Cristi, directorul Casei de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, a amintit că fotografiile expuse au fost realizate de cei opt membri ai Clubului Fotografilor Iaşi pe parcursul Festivalului internaţional “Poezia la Iaşi”. În acelaşi timp, Adi Cristi a vorbit despre amploarea festivalului dedicat poeziei, care s-a încheiat cu o expoziţia de fotografie “POeZiE”. “Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi reuşit să realizaţi o expoziţie profundă. Fotografia este importantă nu atât pentru generaţia noastră, cât pentru ceea ce va urma. Ne dorim ca fotografiile din cadrul festivalului să fie cuprinse şi într-un album”, a menţionat Adi Cristi.

Constantin Ciofu, coordonator în cadrul Clubului Fotografilor Iaşi, a mulţumit lui Adi Cristi pentru că a sprijinit organizarea expoziţiei de fotografie, menţionând că selectarea, printarea şi montarea lucrărilor s-a realizat într-un timp foarte scurt de membrii Clubului Fotografilor Iaşi. “În expoziţia de faţă, am încercat să redăm prin intermediul fotografiei seva artistică din Festivalul “Poezia la Iaşi”. Ne bucurăm pentru că am reuşit organizarea acestei expoziţii, pe care o dedicăm poetului naţional Mihai Eminescu, de la moartea căruia se împlinesc la jumătatea lunii iunie 126 de ani”, a amintit Constantin Ciofu. Expoziţia de fotografie “POeZiE” poate fi vizitată până pe 21 iunie 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava