MOPAN Suceava

Federaţia Naţională PRO AGRO, este membru fondator al CONFEDERAȚIEI PATRONALE UNIUNEA PATRONATELOR DIN ROMÂNIA – BUSINESSROMÂNIA, având ca președinte pe domnul Costel OLTEANU.

Prin apartenența la această structură se asigură membrilor PRO AGRO, o reprezentare în cadrul Ministerelor, ANOFM, CNPP, CNAS, Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social, Comisiilor de dialog social la nivel central, Consiliului Economic și Social național și european, Consiliul de Export și în cadrul autorităților statului la nivel central și local, în: Prefecturi, Primării, ITM, AJOFM.

Alături de Federația Națională PRO AGRO, în această construcție mai sunt: Federația Crescătorilor de Bovine din România, Federația Patronatelor Medicilor Veterinari și Federația Națională Patronală a Transportatorilor din România, care coagulează peste 100.000 de angajați conform Legii Dialogului Social, 62/2011, din care PRO AGRO reunește aproximativ 60.000 salariați.

Prin această colaborare PRO AGRO își consolidează poziția de leader în rândul organizațiilor profesionale din România și dorește un dialog instituțional autentic între mediul de afaceri autohton și decidenți, precum și o mai mare transparență decizională.

***

Federaţia Naţională PRO AGRO are în prezent 17 membrii, din care 6 fondatori. Este o organizaţie profesională înfiinţată în 2011 de şi pentru producătorii din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe din România. PRO AGRO promovează, reprezintă, susţine şi apără intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raporturile cu instituţiile europene şi naţionale publice sau private.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava