MOPAN Suceava

La Primăria din Câmpulung Moldovenesc a avut loc miercuri o festivitate de omagiere a veteranilor de război care locuiesc în acest municipiu. Iniţiatorul acestui eveniment a fost primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, acesta declarând că a ţinut să organizeze această festivitate în semn de recunoştinţă pentru cei 32 de veterani de război din acest municipiu. Alături de primar, la festivitate au mai fost prezenţi viceprimarul Gavril Chirodea, comandantul Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” şi al Garnizoanei Câmpulung Moldovenesc, dr. colonel Colonel Teofil Ispas, preotul militar Constantin Cătălin Cârloanță, comandantul Poliției Municipale, comisarul șef Vasile Reabschi, comandantul detașamentului de jandarmi, Ilie Horia, profesori de istorie. La ceremonie au mai fost prezenţi rudele apropiate ale veteranilor și o parte din personalul Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a ţinut să-i nominalizeze pe toţi cei 32 de veterani de război din acest municipiu, respectiv Ilie Colibaba , Ștefan Nuțescu, Teodor Rusu, Victor Moise, Adrian Dociu, Gheorghe Mîndrilă, Vasile Moldovan, Ilie Covătaru, Radu Șuhane, Gavril Țăran, Ioan Alboi, Vasile Coicea, Petru Crăciunescu, Vasile Piticar, Nicolai Țîmpău, Teodor Donisan, Traian Corduș, Eugenie Piticari, Aurel Prundean, Ioan Țîmpău, George Piticar, Vasile Corlățan, George Mazere, Ioan Grămadă, George Tanasan, Aurelian Merilă, Aurel Nisioiu, Petru Lesenciuc, Gavril Maricari, Toader Cocârță, George Strugar și Ioan Niculea.

Evenimentul de ieri a fost marcat printr-un discurs emoționant al primarului Mihăiță Negură, prin în care acesta a adus un elogiu calității de veteran și a vârstei înaintate ale acestora. Ulterior, au luat cuvântul și o parte dintre veteranii de razboi prezenți, arătându-și mulțumirea și aprecierea față de această acţiune şi de inițiativa avută de autorităților locale.

Apoi, toţi cei prezenţi au servit un pahar de șampanie și s-au înmânat diplome de merit, împreună cu un ajutor financiar în valoare totală de 9.600 lei, sumă alocată din bugetul local, momentul fiind emoționant, atât pentru cei sărbătoriți, cât și pentru toţi cei prezenți.

Trebuie spus că din cauza unor motive medicale doar 17 din totalul celor 32 de veterani au putut participa festivitatea de ieri, motiv pentru care primarul Mihăiţă Negură s-a deplasat personal la domiciliul celor absenţi, înmânându-le diploma de merit, o monografie a municipiului şi premiul în bani cuvenit acestora.

Veteranii din Câmpulung Moldovenesc au fost premiaţi la iniţiativa primarului Mihăiţă Negură, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava