Concert pascal
MOPAN Suceava

Atunci când Frank Sinatra a văzut pentru prima oară filmul „The Postman Always Rings Twice”, a pus imediat ochii pe actrița voluptoasă Lana Turner. Îmbrăcată provocator și cu un trup de felină, ea l-a cucerit pe celebrul artist, care putea să aibă orice femeie își dorea. Era anul 1946, iar Frank Sinatra se mutase în Los Angeles cu soția lui, Nancy, și cei doi copiii ai lor, notează click.ro.

Succesul de care s-a bucurat artistul i-a adus în palmares și câteva apariții în filmele de la Hollywood. Era un obișnuit al industriei cinematografice și cunoștea multe actrițe. De când a pus ochii pe Lana Turner, și-a spus că trebuie să fie a lui, iar în doar câteva minute a făcut rost de numărul ei de telefon, cu ajutorul unui prieten comun. La vremea aceea, Lana se bucura de un succes răsunător la Hollywood. Jucase deja în 20 de producții, era foarte bogată și disponibilă, rămând singură după ce a avut parte de două căsnicii eșuate. Avea mereu parte de declarații de iubire și de pretendenți. Sinatra a povestit ulterior despre ea că nu a mai cunoscut nicio femeie atât de pasională și de „carnală” precum Lana Turner, potrivit cotidianului britanic The Daily Mail.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/viata-picanta-lui-frank-sinatra-amor-desfrau-si-infidelitati-cum-umilit-o-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava