Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman insistă că nu duce dorul vieții de la Hollywood deoarece nu a fost niciodată interesată de faimă, conform contactmusic.com.

Starul din ´Paddington´ s-a mutat în Nashville cu soțul ei, Keith Urban – cu care are doi copii, Faith, în vârstă de 4 ani, și Sunday, de 7 ani – în urmă cu 9 ani și insistă că nu s-a mai uitat în urmă de atunci.

Ea a explicat: ˝Nu mi-e dor de viața de la Hollywood, cu siguranță nu-mi lipsește. Dar nu cred că am luat parte la acea viață vreodată. Încă mă mai îmbrac în rochie de seară și merg la un eveniment pe covorul roșu, iar asta se întâmplă atunci când mă dedic unui moment în care mă revăd cu toată lumea și eu îi cunosc pe toți. Dacă ești loial drumului celebrității, asta înseamnă cu totul altceva. Dar pentru mine este aproape asemănător cu povara care vine odată cu faima. Nu spun asta să mă plâng, dar există acea parte a vieții numită muncă astfel încât pot face ceea ce iubesc.˝

Actrița, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut și că nu a simțit întotdeauna că aparține mediului de la  Hollywood, fiind o persoană din exterior, mai notează sursa citată.

Ea a spus într-un interviu acordat revistei The Telegraph: ˝Nu știu dacă am simțit vreodată că mă integrez. Mereu am dansat după propria mea muzică. Sunt stângace; gândesc diferit. M-aș descrie ca un mic intrus. Nu am fost niciodată cea mai populară fată.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava