Concert pascal
MOPAN Suceava

București va fi gazda unui eveniment unic și inedit în peisajul târgurilor și expozițiilor: ”Viață Sănătate Mister” (VSMExpo). Cu o locație privilegiată în inima Capitalei, la Unirea Shopping Center (fostul magazin Zara, str. Corneliu Coposu), expoziția, care va fi organizată în perioada 17-19 mai, promite să fie unul unic. Organizatorii estimează că peste 5000 de vizitatori vor participa la acest eveniment.

VSMExpo, organizat de ”Raido Ehwaz”, va cuprinde activități variate, inclusiv expoziție cu vânzare, demonstrații yoga si qigong, dansuri și muzică de relaxare, oferind o experiență captivantă pentru toți participanții. Printre expozanți se vor regăsi clinici si centre de sănătate, saloane de înfrumusețare si estetică corporală, cabinete individuale de terapie, edituri, fundații, producători, comercianți și profesioniști independenți, toți oferind o gamă variată de servicii și produse pentru sănătate și frumusețe.

La standurile expoziției se vor regăsi produsele specifice acestei tematici: aparatură biorezonanță, pentru masaj, alimente bio naturale, textile, îmbrăcăminte, dispozitive orgonice, produse aroma terapie, cosmetice naturale, pietre semiprețioase, unguente din plante, uleiuri din plante, bijuterii, pendule, astrograme, artizanat, ceramică, sculptură, amulete, mandale, sucuri naturale, produse apicole, suplimente naturale, cărți, reviste, ceaiuri, bețișoare parfumate, boluri tibetane, lumânări artizanale, piramide din cupru.

Acest eveniment extraordinar reprezintă o oportunitate unică de a intra în contact cu lumea captivantă a dezvoltării personale și a căutării spirituale. Conceptul evenimentului este de a aduce în conștiința și în inimile oamenilor informații de calitate, precum că suntem mai mult decât corpul nostru fizic și alternative de tratament holistic.

”Povestea mea a început cu mulți ani în urmă. Planurile pe care le aveam nu s-au desfășurat așa cum aș fi vrut, pentru că VIAȚA avea să-mi ofere lecții dure, care au lăsat urme adânci în sufletul meu. După aproape 27 de ani în care am fost angajată în sistemul de stat mi-am făcut curaj să mă avânt în necunoscut și să explorez un alt mod de viață care să-mi ofere noi oportunități de creștere personală și de dezvoltare spirituală. A fost o decizie plină de provocări care a venit din dorința de a trăi cu adevărat și de a contribui într-un mod semnificativ atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu la bunăstarea sufletului. Ideea de a organiza acest eveniment special a apărut ca o avalanșă de idei, emoții și încercări. Am avut momente în care m-am simțit plină de încredere și entuziasm, dar și perioade în care m-am blocat și nu știam cum să merg mai departe. Cu toate acestea, Universul mi-a trimis persoanele potrivite și lucrurile au început să se așeze în direcția cea mai bună pentru mine și pentru toți cei implicați. Vă invit cu mare bucurie să fiți alături de mine în această călătorie plină de provocări și oportunități minunate. Sper ca zilele de 17, 18 și 19 mai 2024 să ne aducă momente de fericire, conexiuni autentice și să ne bucure sufletele și inimile. Haideți să creăm împreună ceva special!”, declară Patricia Răduț, organizatorul evenimentului și director general ”Raido Ehwaz”.

Programul expoziției va fi următorul: 17.05.2024 între orele 10.30-20.00, 18.05.2024 între orele 10.00-20.00 respectiv 19.05.2024 între orele 10.00-19.30. Pentru multe alte amănunte, puteți accesa site-ul evenimentului: https://vsmexpo.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava